Adunatii-Copaceni.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Adunatii-Copaceni - Giurgiu!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Adunatii-Copaceni - Giurgiu!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Adunatii-Copaceni - Giurgiu!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Adunatii-Copaceni - Giurgiu.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Adunatii-Copaceni, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Adunatii-Copaceni judetul Giurgiu, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Adunatii-Copaceni? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Adunatii-Copaceni!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Adunatii-Copaceni - Giurgiu? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Adunatii-Copaceni.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Adunatii-Copaceni! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Adunatii-Copaceni - Giurgiu si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Adunatii-Copaceni - Giurgiu, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre Adunatii-CopaceniPagina in care spui si gasesti totul despre Adunatii-Copaceni

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Victoria Adunatii Copaceni a ratat calificarea in finala Cupei Romaniei la fotbal, faza JudeteanaVictoria Adunatii Copaceni a ratat calificarea in finala Cupei Romaniei la fotbal, faza Judeteana

Echipa locala de fotbal Victoria Adunatii Copaceni, a ratat, miercuri 9 mai, calificarea in faza... citeste mai mult

Victoria Adunatii Copaceni joaca primul meci oficial sambata 17 martieVictoria Adunatii Copaceni joaca primul meci oficial sambata 17 martie

Asociatia Judeteana de Fotbal Giurgiu (AJF) a decis ca prima etapa a returului Ligii a patra la... citeste mai mult

Profesoara Ionela Gheorghe a prezentat un referat pe probleme de limba romana la scoala din comuna Calugareni

Zilele trecute, profesoara de limba romana Ionela Gheorghe, a prezentat in comuna Calugareni, la... citeste mai mult

toate stirile
Adunatii-CopaceniIntra acum!

Poze din Adunatii-Copaceni

Trimite pe mail acum!
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

lOCpNOCY

Un peu de mathe9matique, j'avais rien d'autre e0 faire.Sans compter le si peu de jours de repos que tu t'es aocrcde9s et les journe9es ou je n'ai pas tous les e9le9ments pour faire le calcul exact, je ne peux donc pas tout comptabiliser cela reste donc approximatif.Tu as donc parcouru + de 4117 kms jusqu'e0 maintenant (je sais tu en as fais + mais je re9pe8te je n'ai pas tous les e9le9ments).Le re9sultat je n'en reviens pas ! Mais toi tu reviens ? Tu n'oublies pas de revenir hein ?Bref, 4117 kms en 43 jours pendant 220H15 sur ton ve9lo, cela fait 5H11 et 97.13 Kms sur ton ve9lo par jour.Ha oui quand meame ! Et si avec e7a tu ne fais pas parti des VIP du ve9lo !Je vous laisse calculer sa vitesse moyenne, je ne vais quand meame pas tout vous faire et e0 priori cela ne semble pas si simple, vous allez moins faire le malins, e0 vos calculatrices, j'attends vos re9ponses.Be9ne9dicte.

 

zOujnwtxVyhnTyEmOu

Z0fwSj oxwqksalvqhz

 

SGAJmddW

J2pwKF buuzvxhsyvqh